تاثیر پماد زینک اکساید بعد از لیزر موهای زائد

اهمیت استفاده از کرم زینک اکساید بعد از لیزر

برای درمان سوزش، التهاب، قرمزی پوست، سوختگی، بریدگی و خراش‌های جزئی، التهاب پوست پس از لیزر مو زائد در بسیاری از کلینیک ها از پماد زینک اکساید استفاده می نمایند. البته برخی از افرادی به دلایلی که در ادامه به آن ها می پردازیم منع استفاده از این پماد هستند بنابراین نیاز است برای استفاده از کرم زینک اکساید و انجام لیزر مو زائد با پزشک متخصص پوست و مو مشورت کنید. در ادامه با سایت بلد چی همراه باشید.

بلد چی
بلد چی

کرم زینک اکساید چیست؟

زینک اکساید یک ماده معدنی است که از آن برای درمان تحریکات جزئی پوست مانند سوختگی، بریدگی و خراش‌های جزئی استفاده می‌شود. همچنین این کرم برای درمان و پیشگیری از بثورات و راش پوشک مورداستفاده است. پماد زینک اکساید یک سد روی پوست ایجاد کرده و در برابر عوامل محرک و رطوبت از پوست آسیب‌دیده محافظت می‌کند.

پماد زینک اکساید چه مدت باید رو پوست بماند؟

مدت زمان ماندن کرم زینک اکساید بر اساس نوع پوست و میزان حساس بودن پوست بدن و صورت شما تعیین می شود. بیشتر توصیه می­شود که زینک اکساید را شب پیش از خواب استفاده کنید و صبح پس از بیدار شدن آن را با آب سرد بشویید. البته اگر پوست حساسی دارید، بهتر است تنها در طول روز، یکی دو ساعت این پماد را روی پوست خود نگه دارید. پزشک متخصص پوست با تشخیص نوع پوست و علت ناراحتی پوستی شما، دوز و مدت زمان مناسب ماندگاری پماد روی پوست را تعیین می­کند. توصیه­های پزشک را با دقت انجام دهید تا نتیجه دلخواهتان خیلی زود حاصل شود.

چه زمانی از زینک اکساید می توان استفاده کرد؟

  1. در برخی افراد بهبود زخم و از بین رفتن جای آن روندی طولانی دارد. این طولانی شدن بهبود زخم اغلب به دلیل کمبود روی در بدن است. پماد زینک اکساید با خواص درمانی خود می­تواند جای زخم را تا حد زیادی از بین ببرد.
  2. علاوه ­بر زخم، آسیب­های دیگری از جمله آفتاب سوختگی نیز پوست را تهدید می­کنند. استفاده از پماد زینک اکساید برای آفتاب سوختگی، خشکی پوست و اگزما بسیار مفید است.
  3. پماد زینک اکساید با دارا بودن خواص ضد باکتریایی سبب درمان جوش­های صورت می­شود. همچنین می­تواند التهابات پوست را نیز از بین ببرد. زینک اکساید چربی­های اضافی سطح پوست را جمع می­کند و مانع نفوذ آن­ها به منافذ پوست می­شود. در نتیجه با استفاده از آن می­توانید از بروز جوش بر روی پوست خود جلوگیری کنید.
  4. خورشید با انتشار پرتو فرابنفش اثرات مخربی بر سطح پوست ایجاد می­کند. بنابراین قرار گرفتن بیش‌ازحد در معرض نور خورشید سبب پیری زودرس، چین و چروک و آفتاب سوختگی می­شود. با پماد زینک اکساید می‌توانید یک لایه محافظ بر سطح پوست به وجود بیاورید که پرتوهای فرابنفش را جذب کرده و مانع از نفوذ آن­ها به پوست شما شود. برخی از افراد معتقدند که با پماد زینک اکساید دیگر نیازی به کرم­های ضد آفتاب نیست. البته ما این گفته را صد در صد تأیید نمی­کنیم. بهتر است دراین‌باره با یک پزشک متخصص پوست مشورت کنید.
  5. بسیاری از افراد باور دارند که پماد زینک اکساید می­تواند تعریق و بوی بد آن را کاهش دهد. نمی‌توان این گفته را کاملاً رد یا تأیید کرد. بهتر است پیش از استفاده از این پماد برای کاهش تعریق، حتماً از یک پزشک متخصص پوست مشورت بخواهید. البته زینک اکساید برای رفع تیرگی زیر بغل تا حدی مفید است.
  6. سوزش، تحریک‌پذیری مقعد، ناراحتی­های ناشی از هموروئید و درد برآمده از اختلال عملکرد روده را نیز می­توان با پماد زینک اکساید بهبود بخشید. البته پمادی که برای مقعد استفاده می­شود با پماد مخصوص استعمال خارجی متفاوت است. برای درمان­ ناراحتی­های مقعد، زینک اکساید را می­توانید به صورت شیاف هم تهیه کنید.

اهمیت پماد زینک اکساید پس از لیزر مو زائد

این ماده با ایجاد یک سد فیزیکی باعث بازتاب ، پراکنده و جذب اشعه ماورا بنفش و اشعه مرئی نور خورشید شده و نفوذ آن را از طریق اپیدرم پوست به حداقل می رساند به علاوه دارای اثرهای قابض، محافظ و ضدعفونی کننده پوست نیز می باشد. از این رو بهتر است از کرم زینک اکسید بعد از لیزر موی زاید استفاده کنید به صورت یک لایه نازک و روزی 3 مرتبه 3 روز پشت سر هم. این دارو مهارکننده رشد باکتری ها نیز می باشد که تا حدودی به اثر کاهش ph ناشی از آن مربوط می باشد.

کاربرد کرم زینک اکساید چیست؟

کرم زینک اکسید برای پیشگیری و درمان بثورات و درمان ناراحتی های جزئی پوستی مانند بریدگی، سوختگی، خراش و سوزش مورد استفاده قرار می گیرد. البته بسیاری دیگر از مدل های کرم بی حسی در مراکز لیزر مو کرج و تهران استفاده می شود که پر کاربرد ترین آن ها، پماد زینک اکساید می باشد.

مراقبت های پس از لیزر مو زائد

ویژگی پماد زینک اکساید

  • حتما ۵ روز پس از درمان، پوست قسمت درمان شده را لایه‌برداری کنید، پوست خشک، می‌تواند باعث ایجاد قرمزی در ناحیه شود.
  • از در معرض آفتاب قرار دادن منطقه‌ی درمان شده پرهیز کنید.
  • استفاده از انواع کرم‌های مو‌ بر در بین جلسات، مجاز است.
  • اگر ناحیه‌ی درمان در معرض نور ماورا بنفش قراردارد، حتما همیشه از ضد‌آفتاب استفاده کنید.
  • تا ۷ روز قبل از جلسه‌ی بعدی، برنزه نکنید.

آیا از کرم زینک اکساید برای بیکینی می توان استفاده کرد؟

کرم زینک اکساید یک کرم مسکن التهابات جلدی است که برخی پس از لیزر بیکینی از آن برای کاهش التهاب ناحیه در مراکز لیزر مو زائد تهران، استفاده می‌کنند. برای این امر هم می‌توانید از کرم و هم پماد زینک اکساید استفاده کنید. علاوه بر آن بتامتازون و مومتازون هم می‌توانند مفید تلقی شوند. هر دو پمادهای اخیر باید از نوع 0.1 و زینک اکساید از نوع 20 درصد انتخاب شوند. برای مراقبت های بعد از لیزر بیکینی، می‌توانید تا ۳ روز بعد از لیزر و تا روزی سه مرتبه از این پماد استفاده کنید.

برای چه کسانی استفاده از پماد زینک اکساید توصیه نمی شود؟

اگر به مواد زیر حساسیت دارید، بهتر است از مصرف پماد زینک اکساید بپرهیزید.

  • روی ( زینک)
  • پارابن
  • پماد لانولین
  • موم و وکس
  • دایمتیکون

روش استفاده از پماد زینک اکساید

از آنجایی که زینک اکساید محلول در آب نیست، بهتر است با یک ماده دیگر ترکیب شود تا بهترین تأثیر را داشته باشد. این ماده معمولاً به کرم‌های آرایشی، ضد آفتاب‌های معدنی، مرطوب کننده‌ها و … اضافه می‌شود. برخی از لوسیون‌های بدن نیز حاوی زینک اکساید هستند؛ چرا که چربی موجود در لوسیون باعث تأثیر بهتر زینک اکساید شده و ظاهر آن را هم طبیعی‌تر می‌کند. فایده دیگری که اضافه کردن زینک اکساید به محصولات پوستی دارد این است که با ایجاد کردن یک سد محافظتی روی پوست، از تبخیر شدن رطوبت جلوگیری کرده و باعث ماندگاری اثر محصولاتی مانند مرطوب کننده‌ها می‌شود.

 


  • پماد زینک اکساید چه ویژگی هایی دارد؟

    از مزایای پماد زینک اکساید می توان به بهبودی زخم، رفع التهاب و قرمزی پوست، رفع جای زخم و جوش و.... اشاره کرد.

  • چه افرادی منع استفاده از کرم زینک اکساید هستند؟

    افرادی که به مواردی اعم از روی ( زینک)، پارابن، پماد لانولین، موم و وکس، دایمتیکون حساسیت دارند، به توصیه پزشکان منع استفاده از پماد زینک اکساید هستند.

  • عملکرد پماد زینک اکساید چگونه است؟

    زینک اکساید گونه‌های فعال اکسیژن را تولید کرده و باعث افزایش پراکسیداسیون لیپیدی غشایی می‌شود. در نتیجه نشت پروتئین‌ها و قندهای کاهنده بیشتر شده و عوامل محرک از بین می‌روند.