مزایا و عوارض تزریق فیلر چیست؟

مزایا و عوارض تزریق فیلر

یکی از روشهای پرطرفدار زیبایی استفاده از فیلر ها است، فیلر یک نوع ژل می باشد که با مهارت و تکنیک متخصص پوست با استفاده از سرنگ به زیر پوست، تزریق می شود. از آن جایی که تزریق فیلر، روش کم تهاجمی، ایمن و با کمترین میزان عوارض است از محبوب ترین روش های جوانسازی، محسوب می شود. در ادامه به عوارض و مزایای تزریق فیلر خواهیم پرداخت با بلد چی همراه باشید.

بلد چی
بلد چی

عوارض پس از تزریق فیلر

تزریق فیلر از سری روش های محبوب و پر طرفدار به منظور رفع خطوط لبخند و چین و چروک های صورت است که نتیجه ی جوانسازی و پوستی شاداب را به دنبال خود دارد. اما فیلر هم همانند سایر عمل های غیر تهاجمی زیبایی به همراه خود یک سری عوارض و مزایا دارد البته، عوارض تزریق فیلر برای افرادی که منع این نوع عمل هستنند، ماندگاری بیشتری دارد اما برای افراد عادی، تنها بین 7 الی 10 روز با زیر نظر متخصص پوست، ماندگاری دارد. هر چند که با وجود مزایا و ویژگی هایی که فیلر دارد در بین خانم ها و آقایان بسیار محبوب است و این نوع تزریق تنها در مطب ها و کلینیک زیبایی، انجام می شود.

فیلر چیست چه کاربردی دارد؟

فیلرها به پرکننده های پوستی گفته می‌شوند که به روش تزریق به صورت موضعی به زیر پوست انتقال یافته و موجب رفع عیوب و زیبا سازی مناطقی مانند لب، چانه، گونه، زیر چشم و ... می‌شوند. فیلرها یا چربی هستند که از بدن خود شخص برداشته می‌شوند و به قسمتی که نیاز به افزایش حجم دارد تزریق می‌گردند و یا به صورت آماده قابل تهیه بوده و به سادگی توسط پزشک تزریق می‌گردند. با این وجود در باور عامه فیلر همان ژل است و اغلب چربی را فیلر تصور نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: کاربرد فیلر

مهم ترین مزیت تزریق فیلر

معایب فیلر

  1. فیلر ها و یا همان ژل ها باعث جوان سازی پوست و پر کردن صورت در بانوان و آقایان می شود و  کاربرد بسیار زیادی در این زمینه دارد. 
  2. از این روش تمامی افراد بالای 18 سال می توانند استفاده کنند.
  3. این روش بدون هیچ گونه جراحی صورت می گیرد و روشی غیر تهاجمی است.
  4. فیلر ها از ماندگاری بسیار   خوبی برخوردار هستند، اما توجه کنید که به طور دائمی نیستند. 
  5. شما می توانید بدون بستری شدن در بیمارستان و یا رفتن به اتاق عمل، تزریق فیلر را در مطب یک پزشک ماهر و با تجربه یا در کلینیک های زیبایی معتبر  انجام دهید. 
  6. پس از این که تزریق ژل را انجام دادید، شما متوجه   خطرات کمی ناشی از عوارض به صورت جدی یا عفونت ها خواهید شد.
  7. برای استفاده از تزریق فیلر افراد بی هوش نمی شوند، و تنها از بی حسی موضعی و موقت که زمان آن حداکثر 2 ساعت است، استفاده می شود.
  8. این روش زیبایی دارای مدت زمان بهبودی بسیار سریعی است، و فرد متقاضی می تواند پس از آنجام آن خیلی راحت و سریع به کار های روزانه خود بپردازد.
  9. اگر شما برای جوان سازی پوست و صورت خود، حجم دهی یا زاویه سازی، تزریق فیلر را انتخاب کنید نسبت به جراحی پلاستیک که روشی تهاجمی است، هزینه ای بسیار کم تر پرداخت خواهید کرد؛ از این رو این روش زیبایی بسیار مقرون به صرفه است.
  10. شما قادر هستید،  ژل هایی که تزریق کرده اید را دوباره شارژ کنید.  یعنی تا زمانی که می خواهید به نتیجه ایده آل خود برسید، می توانید حجم بیش تری از ژل را   به نواحی مد نظر خود اضافه کنید.

ماندگاری فیلر چقدر است؟

ماندگاری این ماده به نوع محصول و جایی که تزریق می شود بستگی دارد.اما به طور کلی ماندگاری فیلر ها شش ماه تا دوسال است. ماندگاری این مواد ژل مانند، با توجه به کیفیت مواد شیمیایی به کار رفته در آنها، حداقل 6 ماه ویا بیشتر است.سپس بتدریج توسط بدن جذب می شوند. عوامل دیگری مانند میزان حرکت ناحیه تزریقی و متابولیسم منحصر به فرد بدنبر ماندگاری این مواد تاثیر میگذارند.

کاندید مناسب تزریق فیلر چه کسانی هستند؟

  • از لحاظ بدنی و فیزیکی در سلامت کامل باشند
  • سیگار و دخانیات مصرف نکنند
  • انتظارات واقعی و منطقی از نتایج تزریق داشته باشند
  • پوست سالمی داشته باشند

معایب تزریق فیلر چیست؟

  1. آسیب رسانی به طور  جدی به بافت ‌ها
  2. ایجاد آسیب عصبی
  3. خون ریزی بسیار شدید
  4. کبودی و یا قرمزی شدید  در نواحی تحت درمان
  5. گلوله شدن فیلر در زیر پوست
  6. ناموزون شدن بافت تحت درمان به جهت  مهارت نداشتن اپراتور یا پزشک
  7. حاصل نشدن  نتیجه  ایده آل و دلخواه فرد متقاضی
  8. اثر ماندگاری پایین
  9. ایجاد درد در نواحی تزریق
  10. ثابت نشدن فیلر در جای خود و حرکت کردن آن
  11. بروز واکنش آلرژیک و حساسیت
  12. ایجاد عفونت در محل تزریق

نحوه ی تزریق فیلر چگونه است؟

مزایای تزریق فیلر

فیلرهای پوستی، با استفاده از سرنگ به نواحی مختلف سر و صورت از جمله، اطراف چشم ها، فک، اطراف لب ها و پیشانی تزریق می شوند. تعداد، ناحیه و عمق تزریق به نوع فیلر و نتایج دلخواه بیمار بستگی دارد. برخی فیلرها حاوی مواد بی حس کننده مانند لیدوکائین هستند تا فرد در طول تزریق احساس ناخوشایندی نداشته باشد. از کرم های بی حس کننده نیز می توان استفاده کرد.



ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...