آموزش زبان

آموزش زبان

کلاس زبان آنلاین بهتر است یا حضوری؟

بلد چی
بلد چی

 پیشرفت هر روزه تکنولوژی از یک سو و شرایط بیماری همه گیر جهانی در یک سال گذشته از سوی دیگر،  باعث شده آموزش آنلاین رشد چشمگیری داشته باشد. اما شاید بیشتر ما هنوز خیلی با این روش مأنوس و آشنا نباشیم.

در سایت بلدچی برای آشنایی بهتر، قصد داریم مزایا و معایب برگزاری کلاس بصورت آنلاین را بررسی کنیم.

  1. امکان استفاده از کلاس: در صورتی که کلاس بصورت آنلاین برگزار شود به راحتی با در اختیار داشتن یک سیستم کامپیوتری و یا حتی تلفن همراه و با اتصال به اینترنت میتوانید در کلاس شرکت کنید. در صورت برگزاری کلاس بصورت حضوری، شما مجبور به حضور فیزیکی خواهید بود و برای سهولت در رفت و آمد احتمالاً به نزدیکترن آموزشگاه مراجعه میکنید.
  2. صرفه جویی در زمان: یکی از دغدغه های اساسی برای شرکت در کلاس های حضوری، گرفتار شدن در ترافیک و صرف زمان برای رفت و آمد است. برگزاری کلاس بصورت آنلاین به کاهش ترافیک نیز کمک خواهد کرد.

  3.  هزینه: قیمت و هزینه یکی از دغدغه‌های اساسی در هنگام ثبت نام در کلاس است. هزینه کلاس‌های آنلاین نسبت به هزینه کلاس‌های حضوری کمتر است. همچنین هیچ هزینه‌ای برای رفت و آمد نیز صرف نمی‌شود. بنابراین می‌توان گفت از نظر هزینه قیمت کلاس‌های آنلاین بهتر از کلاس‌های حضوری می‌شود.

  4. به روز شدن: در کنار تمامی مزیت های برگزاری کلاس های آنلاین، دسترسی کامل به دریافت آنی دوره ها و آموزش ها باعث سرعت پیشرفت در یادگیری میشود. از این رو کلاس‌ آنلاین ، به یادگیرنده این فرصت را می‌دهد تا قدمی به سوی پیشرفت برداد.

در نهایت انتخاب روش یادگیری کاملا بستگی به روحیات شما دارد. حضور در محیط آشنا برای برخی افراد باعث کاهش استرس و برای برخی دیگر ملال آور و خسته کننده است. شاید این نکته کمی عجیب باشد اما کمی استرس در برخی افراد باعث افزایش یادگیری می‌شود. ملاقات با همکلاسی‌های  جدید بسته به روحیه و شخصیت می‌تواند استرس زا یا هیجان انگیز و مفید باشد.

معیارهای لازم برای انتخاب بهترین آموزشگاه زبان

  1. کارنامه آموزشگاه: توجه به سابقه آموزشگاه و رتبه بندی آن از جمله مهم ترین موارد برای شروع کار است. خروجی یک آموزشگاه، چیزی است که یک آموزشگاه زبان خوب را از آموزشگاه های معمولی‌تر متمایز می‌کند.
  2. مدرسان آموزشگاه: در هنگام ثبت‌نام، حتماً از مسئولان آموزشگاه سوابق مدرسین و سبک تدریس آنها را بپرسید و مدارک و فعالیت‌های قبلی آنها را به‌صورت مستند بررسی کنید. سؤالات مختلف بپرسید و یا حتی با زبان آموزانی که در آموزشگاه در حال تحصیل هستند درباره میزان رضایتشان از اساتید گفتگو کنید.
  3. امکانات آموزشگاه: وجود امکانات کافی در آموزشگاه جز معیار های مهم برای انتخاب آن است. پیشرفت تکنولوژی اهمیت این موضوع را دو چندان میکند و نبود تجهیزات آموزشی کافی یک نقص محسوب میشود.
  4. محیط آموزشگاه: محیط آرام و بدون استرس بستر مناسب برای یادگیری را فراهم مینماید و باعث افزایش بازدهی آن خواهد شد.
  5. زمان بند کلاس ها: داشتن انعطاف در زمان بندی کلاس ها یکی دیگر از معیارهای انتخاب یک آموزشگاه خوب است. اگر مایل هستید در کلاس‌ های صبح شرکت کنید آموزشگاه باید این امکان را برای شما به وجود بیاورد. اگر عصرها و یا شب‌ها مایل به شرکت در کلاس هستید هم باید آموزشگاهی را انتخاب کنید که در این زمان‌ ها نیز کلاس داشته باشد.
  6. موقعیت مکانی آموزشگاه:  نزدیک بودن آموزشگاه به محل زندگی شما، یک مزیت محسوب میشود و باعث کاهش زمان رفت و  آمد و صرفه جویی در زمان شما خواهد شد.

 

 

 

 

 

 



ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...